Thursday, 23 June 2011

baby baru =)

alhamdulillah . akhir nye bertambah jugak keturunan HAJI DUNIAT . .
rumah bapak ku kini semakin ceria apabila cucu baru nya sudah pulang dari hospital . . .
yahuuu . !
time baby tu datang je , aku terkejut . . kecik gile *taw la badan aku besa
biase latu kan . . xcukup bulan . . .
comel , weyhhh . ! lengan die same besa dengan ibu jari aku . . . *gile kentang
rase y aku ni besa sangat la pulak . . haxhax . !
bile die bukak mate je , aku rase FALL IN LOVE kat die . .
hanya tuhan saje y taw perasaan aku . . . .
nak tengok x , muke die  . . meh aku tunjuk . .
nak promote ank buah aku y comel ni *mcm acik die


baju die besa gile kan . . *xde saiz die la




tengok jari die . . kecik . !




katil die lagi comel . . ade bear + butterfly . . . so sweet :D

comel . ! geram ~



best nye la ade baby kan . . ? xsaba laa . . . *eyh , ape aku mngarut ni . !
rase mcm nak bawak die pusing2 kampung pulak . . .
xsilap2 , 1st y terbang dulu , baju . . .
2nd pempers . ! ahaaaa :D

1 comment:

mummy boncit said...

shumellnye baby 2...follow u dear...singgah larh blog boncit yaw