Saturday, 26 May 2012

Segmen Dalca : Bloglist June











lalalalalaa . GOOD MORNING , readers . happy nya zatty pagi-pagi ni kan ? maklum lah , nak berjalan lagi . wink winkk . 
sapa nak ikut , mehh datang rumah zatty . heee . sebelum pegi , zatty nak join segmen ni dulu laa . zatty pon baru je kenal blogger ni . #tak kenal mana pon . heee  ^_^
kalau awak nak join segmen ni , click banner kat atas tu . selamat mencuba :)

TAG : Syamira
                      Kay Sablihan
               Asyahtun



SESI MENJAWAB SOALAN :

1) Filem : KL Gangster
2) Edisi Lawak Dalca
3)
Wanita yang dah menopause :D

zatty jawab je apa yang terkandung dalam fikiran ni . hahahaaa . rasa macam kelakar pulak bila baca jawapan No. 3 .
ehhh , awak meh join . best woooo ! ^_^

5 comments:

محمد شهريل القنيطري said...

thanks join... moga berjaya erkk..kita tengok siapa yg kena..hehe

syamira zainan said...

thank tag sy.. :) sy nk join jugak laa

Zatty Musyux said...

Tuan Dalca : sama-sama . tertunggu-tunggu ni :)

syamira : sama-sama . cepat join

KhaiRul Azmi said...

tahniah....
datang dari segmen sama...dah follow
follow saya kalau sudi pemenag no 4

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-dalca-bloglist-june.html

Sila datang yer kat segemen sya ajak rakan2 lain

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/06/segmen-1-malaysia-1-blogger-1-generasi.html

Zatty Musyux said...

thanks , sudi jemput . kalau ada masa , saya joinn