Wednesday, 6 June 2012

Tercapai Akhirnya :)





hello ? sihat takk . zatty rindu nak story . 
malam ni idea baru datang sebab tadi . . . . .  (jeng jeng jeng) hee , baca sampai habis tau .

sebenarnye tadi zatty follow abang ipat main tennis kat  Gelanggang Tennis, Kompleks Sukan Negara, Jalan Duta . game start tengahari . so , pagi tu lepak-lepak tengok peserta lain main . ada yang kena marah dengan pihak lawan . ada orang dewasa kalah dengan budak sch . macam-macam . bila sampai turn abang ipar zatty main , fuhhh ! courtnye takda tempat duduk . terpaksa duduk kat bawah pokok . *sejuknyaa * . huhuhuuu . lama jugaklah tunggu tournement . 

yang membuatkan zatty buat tajuk entri macam tu , sebab bila habis tournement tadi , zatty dapat jumpa 
Pemain tennis No. 1 Malaysia . dah lama sangat zatty nak jumpa die . harini tercapai segalanya . tapi zatty tak sempat nak snap satu pict pon kat sana . lupa sangat sangat sebab terleka tengok orang main tennis . best sangat . heee . kalau ada Rafael Nadal lagi syiokkkk ! lepas ni nak follow je la abang ipar main tennis . wink wink

2 comments:

محمد شهريل القنيطري said...

amboi ramainya..mana satu ni??hehe

Zatty Musyux said...

hee . kalau boleh nak Nadal je :D