Thursday, 18 October 2012

GIVEAWAY ^_^



warghhh . penatnyaa . baru balik sekolah . karang pukol 6 kena pergi sekolah lagi sebab ada Qiamullail . nasib baik satu malam je pihak sekolah buat . nanti takdelah rindu sangat dengan bantuk busuk zatty tuu . tapi kan , kalau buat berhari-hari pon takpe . pihak sekolah buat macam ni untuk pelajar die jugakk . lagi-lagi buat calon-calon SPM macam zatty ni . kawan-kawan blogers yang baca entri ni , doakan zatty dapat jawab time exam SPM yang bakal tiba lagi 17hari . zatty sangat takut . doakan zatty dapat keputusan yang cemerlang , ehh ?

dah panjang lebar pulak intro nyee . dala takde kene mengena langsung dengan Title Entry . hehehehee . oke laa . zatty sebenarnya dah banyak join Giveaway . ni zatty buat entri macam ni sebab zatty nak ajak kawan-kawan bloger zatty ni join GA yang tersedia ada ni . hadiah memang best . sebab tu zatty join . jom click link yang ada kat bawah . 
*jangan risau , ni bukan churpchurpp . hewheww



surprise-giveaway-by-fd due date - 27 oktober 2012
bloggership-giveaway-by-aina-ain-azreen tamat bila cukup 100 penyertaan
pencarian-bloglist-muslimin-muslimat tamat pada -20 oktober 2012
first-give-away-by-ftnjwablogspotcom deadline - 25 oktober 2012
random-giveaway tamat bila cukup 200 penyertaan
segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly
segmen-senyum-nampak-gigi-by-ilia-zamri berakhir pada 12 november 2012



JOM MERIAHKAN GIVEAWAY YANG ADA NI . SAMBIL TU BERBLOGWALKING SEKALI . THEN , HUBUNGAN SESAMA INSAN PUN MAKIN ERAT ^_^

3 comments:

lynn kamarul said...

gud luck dear.. akak nk join tenet kat opis ni prob. ada je yg tak ley nak dibukaknya.. huhuhu still remember u la. yg penah menag GA akak buat kan

careno said...

gud luck dear... nnti sempat abg joint k...

Zatty Musyux said...

kak lynn : yupp . saya salah satu pemenang GA yang akak buat :) bila nak buat lagi . heheheheee .

abang n kak lynn , thanks bagi semangat ^_^