Thursday, 27 September 2012

Exchange Link ^_^ New Look



hye semua . harini zatty agak sedih n tension sebab zatty kecewa dengan result TRIAL SPM . esok adalah hari ziarah . parents datang sekolah tengok reportcard anak die . mak aii . cuaknyaa . ni balik sekolah terus edit blog biar hilang sikit kesedihan ni . zatty dah tukar skin baru . cantik ! zatty dah edit sikit-sikit . ni tengah edit , tiba-tiba terfikir nak buat list blogger yang lain . tapi nak letak sape ehh ? ada sapa-sapa yang sudi ? bolehlah tinggalkan komen link blogie awak untuk di'list'kan . cepat-cepat . semua ni free . tak mintak bayar pape pon ^_^ sudi sudi lah ehh ? 

2 comments:

dayana jojo said...

salam,kite nak!! BTW.. jgnlah sedih2.. :)

http://didijojo.blogspot.com/

Zatty Musyux said...

oke . nanti zatty letak awak dekat list , oke ?