Wednesday, 14 November 2012

1st Giveaway Cheeze Maz Sempena iPhone 5 Gadget Impian







fulamakkk ! 1st time ni buat giveaway mcm ni . tak pernah jumpa . zatty join pon sebab tak pernah jumpa serbuk cheeze ni . biase beli yang dah siap kat botol tuu . nak try rasa lah ape bezanyaa . kalau sedap , boleh order . huhuhuuu .

awak awak yang TERbaca entri ni , jom join . click banner or click link kat bawah ni . same je sebenarnye . hehehehee . amazing giveaway ! hohohohooo . *ehh , macam santaclous pulakk *

http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html . 


4 comments:

cheeze maz said...

Terima kasih kerana sudi joint GA akak, insya Allah berpeluang memenanginya

Zatty Musyux said...

hehehehee . Amin

cheeze maz said...

Salam, maaf diatas masalah teknikal.

Harap dapt click kembali button di entry :

cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html . Button tersebut adalah button :

~ G +1

~ Share . Kemudian click button --> Facebook

~ Tweeter

• Extra point diberikan selepas click sekali lagi 2 @ 3 button yang diminta

cheeze maz said...

Terima kasih kerana menyertai G.A akak, sila ikuti tugasan ke 2, untuk mencerahkan peluang mendapat pack serbuk @ hamper serbuk cheeze maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html