Thursday, 15 November 2012

♥ Birthday GA by Sharina ♥






hyep ! pagi-pagi buat dah join GA . act , zatty dah buat entri ni last night . tapi tiba-tiba line wifi malam tadi macam ciput lambatnyaa . alahai . kesabaran betul . dah lama sangat loading , zatty terus sign out . hehehehee . pagi ni baru lah update new entri . ehh , ni 1st time zatty join GA yang mana sponsor die adalah kak Lyssa . korang mesti kenal kan ? blogger paling Hot n Comel . aww awww . suka kak Lyssa . awak semua , jom join GA ni . kasi meriahh ! click banner untuk join ^_^


TAG :
ninisigadisblogger
sicomel06



GOODLUCK !


♥ Birthday GA by Sharina sponsored by 

15 comments:

cweet pinky said...

gud luck la yerr :D

shedameor said...

goodluck :)

Zatty Musyux said...

thanks , sis ^_^

HannaNana Swift said...

gudluck dear ~

Zatty Musyux said...

thanks , hanna

Nor Salmi said...

goodluck..

Cik Yaya said...

wahh gud luck ye =D

Zatty Musyux said...

thanks

::azmina nordin:: said...

salam datang dari segmen yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

come n join my GA http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/minas-giveaway.html

sHaRiNa eLyaNa said...

Assalamualaikum..
hye mat malam..thanks sebab join GA sha..
here !! Mereka yang sporting macam kamu :]

hope kamu follow n eratkan ukhwah..
mana tau dpt menang hadiah after bw..inysllah :]

Cik Arina said...

SINGGH SINI DR SEGMEN YG SAMA =D http://cikarinasukataip.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

are_lin@yu said...

ayu sgah sini dari segmen yg sama ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,
Aini dtg singgah & follow
Dr segmen yg sama :

http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

Ct Noraishah said...

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

Maria Menado~ said...

goodluck zatyy!! singah dari segmen sama.. baru berkesempatan nk BW semua.. =)