Friday, 16 November 2012

Contest I Choose To Wear Hijab







fuhh ! penatnya baru lepas tolong mak masak . hehehee . sejak akak zatty duduk luar , 
zatty lah yang kena tolong mak masak . habis kasar tngn zatty . *erkkk ! * oke . dah banyak kali nampak orang update entri pasal contest ni . zatty teragak-agak nak join sebab takde gambar yang nak di pertaruhkan . zatty cerite kat akak pasal contest ni n zatty mintak pendapat die pict mane yang zatty patut pertaruhkan . lastly , pendapat die same dengan pendapat zatty sebelum ni . nak tengok tak  pict yang zatty nak pertaruhkan ? alaaa . segan laaa . malu malu *tutup muka * ^_^









7 comments:

Salwa Ismail said...

thanks sebab join! :D

♥ Miss Hearty ♥ said...

hyeee dear ! kamooo comel ! gud luck eh =) kite pon join ..
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Zatty Musyux said...

thanks . sis sudi lawat sini ^_^

syaz said...

Assalamualaikum . Haii awak . Follow sini . Comel comel je gambar dia :) Goodluck and all the best yeah !

http://shespinklover.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Zatty Musyux said...

thanks

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Hai, comel awak ! Good luck eh ? ;) From same contest..

http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Zatty Musyux said...

thanks