Wednesday, 21 December 2011




hmmm . kali ni entry sedih . 
tentang hubungan musyuxs .
yang tanak bace , 
boleh click button 'x' kat hujung tu , oke . 

oke . kisahnye daripade facebook . 
memang betul ade yang cakap kat facebook ni , 
boleh menyebabkan keruntuhan rumah tangga seseorang.
tapi kes aku ni , bukannye pasal rumah tangga . 
pasal cinta musyuxs saje . #maybe

hrmm . mr. musyux online acc facebook aku . 
die dapat tau aku still IM dengan abang angkat aku lah katekan . 
die marah , weyy . 

die marah sebab calling name kiteorang
"adik abang" . die tau kami saudare . 
tapi die tak boleh terima . 
oke . kami tukar calling anme kepade
"nenek atok" . tu ikut pangkat . 
die marah jugak . last-last die cakap
"kenape tak panggil 'biy sayang' je ?"
mak aii . terkejut kingkong aku dibuatnye . 

oke , aku sabar . aku diam je . 
makin lame difikirkan , sakit hati ni datang . 
aku terus letak called die . 
taktau dah nak cakap ape . 

maybe ni salah aku jugak , 
oke lah . awak , saya mintak maaf . 
saya punca hubungan kita jadi macam ni .
awak , takecare . .

2 comments:

Mishter Izwän said...

da follow sini. follo back at speechless009.blogspot.com

budak debab musyux said...

i'm done ~