Saturday, 31 December 2011

"Segmen | Bloglist Han 2012".



hee . kawan-kawan . jangan terkejut
kenapa aku buat tajuk ni . huah huah huahh
*gilaa
kita ada join satu segmen ape entah .
tak faham sangat . kita join jep sebab boring .
then sebab takda bende nak diceritakan
kita nampak benda ni kat blog
udin chong wei ~
saje nak test .

kalau awak-awak semua nak join pon boleh.
syarat-syarat ade tertera kat blog die .
meh kita join ramai-ramai .
weee ~



azam tahun baru 2012 . ? ape ehh . ? heee
*azam : kita nak belajar gila-gila kentang sampai berjaya time SPM nanti .
sebab tinggal kita sorang je harapan mak kita . mak kita nak kita jadi ustazah . mak , InsyaAllah adik capaikan ape yang mak nak . adik sayang mak sangat-sangat .

Tagged :
fata
dija
mimot











2 comments:

Hans Mohd said...

terima kasih join!

nama anda akan disenaraikan dan layak untuk memenangi Topup FREE!

budak debab musyux said...

sama-sama , pakcik udin ~
yey ! boleh mcg :D