Saturday, 31 December 2011

Last Night In 2011



hye , kawan .
ape buat malam tahun baru ni ?
pegi dataran tengok bunga api ?
wahh . untungnya .

kita stay kat rumah jep . 
emak tak kasi keluar malam-malam . 
teringin gak nak curik-curik keluar , 
tapi takut ada pape terjadi . 
serammm ~

tak sangka , sekejap je 2011 ni dah sampai penghujung .
banyak kenangan kita dah cipta .
tak kira kenangan manis atau pahit . 
kita bersuka ria dengan kawan . 
berduka pon dengan kawan . 
tapi kita tetap akak berbaik dengan die sebab kawanlah orang yang setia . 

dalam 2011 ni jugak kita jumpa sorang laki ni . 
wahh . comelnya dia *bagi kita jep
kita kawan dengan die
kadang-kadang jadi lawan jugak . 
tapi kembali jadi kawan . 
wee . *awak , saya happy kenal awak

selain tu , tahun 2011 ni lah aku amik exam . 
exam SMA (Sijil Menengah Agama) .
dalam bahasa Arab pulak . adoii
tapi memang syok gila bila kita dah faham . 
kita terus fall in love dengan die . 
hope result SMA tu kita dapat Mumtaz . 

haihh . malam last 2011 . 
mesti nanti aku rindu kenangan tahun ni .

2 comments:

Balqis Azhar said...

follow blog ini yaa :)

cantik blog ni..

selamat berblogging !

always support blog balqis taww :)

------> balqisazhar.blogspot.com

budak debab musyux said...

thanks , balqis .