Sunday, 1 January 2012

excited !



hey ? awak semua sihat ?
dah lunch ? tengah buat ape .
haa . jangan lupe jawab salam tu . ngeeee :D

kita nak cerita kat awak semua .
yang harini kita happy gila gila , awak 
hari ni first time saya pegi tengok showcase "toyota oldcar"
awak , best gilaa . mesti awak semua pelik kan sebab saya minat dengan semua tu . 
hahaa . tak kesah awak semua nak ckap ape . 

kat showcase tu , memang banyak gila kereta yang di modifiy .
bukan oldcar je . newcar pon ade . 
ade satu kereta ni , smart gila .
kereta honda jazz yang baru .
dia modifiy gilaa cun ! ade dimond . 
wahh . saya pon tade , tau . 

habislah saya dah terjebak dengan semua ni . 
nak follow convoi pulak . adoii !
comfirm mak bising . hehehee
anak dara dok layan kereta . hahahaa
rugi lah sape yang duduk area Banting, Selangor tak pergi tengok showcase ni . 
awak-awak , sorry lah . time pegi showcase tadi saya lupe nak bawah camera . 
so takde snap pic satu pon .
kesian awak semua tak dapat tengok Honda Jazz yang cun tu .
awww . awww . fall in love .
*bapak , adik nak Honda Jazz tak pon Satria Neo ~


2 comments:

Mishter Izwän said...

selamat bersekolah, belajar rajin2 yer, jgn ponteng2 class . huhuhuh

budak debab musyux said...

wahhh . ade orang bagi semangat . suka suka . haa ? ponteng ? taklah . nak SPM tak bleh ponteng . thanks awok ~