Friday, 6 January 2012

BEST . PENAT ~



heyy . whatup ? hahahaa . poyo pulak aku nih . 
awak , selamat bertemu kembali . 
hari ni kita buat entri baru sempena minggu first sekolah . 

oke . hari first tu , kami ada buat perlantikan jawatan dalam kelas . 
awak semua nak tau tak saya dapat jawatan ape . ?
tanak tau ? takpe , nak cerita jugak . 
kita dapat jawatan sebagai Penolong Ketua Kelas . 
waooo ! kelas kau maria . hahahaa

maybe jawatan tu jawatan biasa je bagi awak semua . 
tapi bagi kita tak . berat kot jawatan tu . 
nak kene uruskan itu ini . arghh ! penat . 
ni semua daniel dengan sapek punya pasal lah . 
name kita pulak yang dieorang petik . hampehh 
pape pon , kita redha and ikhlaskan hati kita untuk buat semua kerja tu
 and laksanakan semua tanggungjawab yang diamanahkan .
seperti katapepatah : TANGGUNGJAWAB LEBIH BANYAK DARI MASA YANG KITA ADA ~

hari second n third , lagi best . dah macam lagu kereta myvi baru dahh . heee
ape yang bestnye ? die best sebab dapat banyak homework dari cikgu . 
ape pon kita belum sentuh . hahahaa . menyott
takpe-takpe , kita tekad untuk buat semua tu demi exam SPM kita . 
kita nak result cemerlang . hope kita dapat Stright A+ 
wink wink . doakan kita berjaya , oke ~

2 comments:

akuamir said...

samaa.. doakan aku 9A+ paling kuramg.. :D dah amik,, bulan 3 kluar result.. :)

aku follow sini,, klo sudi singgah la blog ku..

budak debab musyux said...

hee . InsyaAllah dapat 9A+ tu . berdoalah banyak-banyak . oke , nanti kita follow ~